Mitt första blogginlägg

Hej på er!!
WOW nu är det dags för mig att börja dela med mig till er av min resa inom sportskyttet å i mitt fall handlar detta om pistolskytte å precision som gren i denna idrott. Jag är 42 år nu å tänker mig påbörja en ny elitsatsning inom en helt ny idrottsgren på äldre dagar. Varför detta tänker kanske du? Å varför just pistolskytte?Jo, dels för att jag alltid haft en dröm om att bli fotbollsproffs. Fotboll som varit min idrott som aktiv under 32 år. Denna dröm kom jag aldrig hela vägen med då yttre omständigheter motverkade mina framsteg å möjligheter att nå fram även den sista biten till målet. Jag har fortfarande denna dröm kvar inom mig å jag kommer att agera å målinriktat jobba för att lyckas med mitt mål inom pistolskyttet istället.


Jo, dels för att jag har jobbat med mig å mitt självledarskap i många år nu å ser möjligheter att samla all min utveckling, mina tidigare erfarenheter å kunskap jag skaffat mig på vägen för att kunna praktiskt se hur allt detta tillsammans kan generera i något positivt i min vardag, mina drömmar å se om vi kan bli bra på något nytt även på äldre dagar.


Å varför just pistolskyttet?
Jo, för att allt det som jag erbjuder inom Kom å Hälsas väggar behövs bl.a. inom pistolskyttet för att klara av att genomföra denna intensivt mentalt krävande idrott men även andningen, fysiken, rörlighet, uthållighet, hur kroppen mår, mindfulness osv..


Alla kan utöva denna idrott utifrån sig själva.

Det blir ett kvitto på att jag rent praktiskt på ett inspirerande sätt kan mäta hur viktig vår vardagshälsa är för oss å att vi alla kan påverka den själva, med kunskap, medvetenhet å vilja.


Kramar

Johanna Skoglund